Gabrielle

Haar voorliefde voor honden is haar met de paplepel ingegeven. Op 12 jarige leeftijd heeft ze haar eerste show gelopen met onze Hovawart en was meteen besmet met het showvirus. Op haar 16e werd zij door dhr. Jan Molendijk opgeleid als ringtrainingsinstructeur. Na 3 jaar lesgegeven te hebben bij KC Rotterdam is zij voor zichzelf begonnen. In 2003 zijn we verhuisd naar Surhuisterveen waar er ruimte genoeg was om KynoSpirit uit te breiden.  Na 6 jaar werd ook de ruimte in Surhuisterveen te klein zodat we ons in november 2008 in Sebaldeburen gevestigd hebben. Hier hebben we voldoende ruimte om die plannen te doen die Gabriëlle in haar hoofd heeft zitten: Showtraining geven; zowel privé als klassikaal; organiseren van lezingen; kynologische cursussen; workshops, puppy-playgrounds, puppy-terugkomdagen enz.; enz…. 

Door haar ruime ervaring in het lesgeven en het showen van zowel heerlijke "projectjes" als ook multi kampioenen en BIS winnaars, weet Gabriëlle als geen ander het beste uit jou alsook jouw hond te halen!
Door gezinsomstandigheden vindt je Gabriëlle niet meer zo vaak op de tentoonstellingen, maar zij volgt haar cursisten wel.

Door haar interesse in gedrag, anatomie en bewegingsleer blijft ze zich dan ook jaarlijks bijscholen en kun je bij haar terecht voor de beste tips en trucs. Van Head straight tot een perfect freestack, van happy feet tot cavaletti. Zij weet precies welke methode het beste bij jou en jouw hond past!