Uw instructeurs voor deze trainingen zijn:

Gabriëlle Inge Joyce Kris
   Alle instructeurs zijn op het gebied van showtraining door Gabriëlle opgeleid en hanteren dus dezelfde trainingsmethodes

Onze training is op basis van privé training in een groep. De training wordt dus aangepast aan het niveau van u en/of uw hond. Hierdoor kunt u op elk gewenst tijdstip instromen en u kunt net ze vaak komen trainen als u wilt, zolang het maar verantwoord is voor uw hond. Daarnaast kunt u ook op verschillende tijden trainen, we blijven flexibel.

Wij trainen met kleine groepen van maximaal 7 honden, zodat we voldoende tijd en aandacht hebben voor het individuele koppel. In sommige situaties worden er wel meer honden per les toegelaten, dit kan bijvoorbeeld voorkomen vlak voor belangrijke tentoonstellingen. De reden hiervoor is dat de honden leren om te gaan met 'grote' aantallen in de ring.

Omdat het aantal trainingen afhankelijk is van het aantal geplande shows in een bepaalde periode, verwijzen wij u voor de trainingstijden naar de agenda.

Bij KynoSpirit hebben we de beschikking over 4 verschillende training ruimtes, elk met zijn eigen ondergrond (tegels, beton, hout en gras).

Juniorhandling:

De Juniorhandlers trainen met de overige cursisten mee,
Er wordt bij hen wel meer aandacht besteed aan de verschillende eisen die vooral bij de juniorhandling gesteld worden.
Er wordt ook de mogelijkheid geboden om met verschillende rassen te trainen.


Klik op de foto's hieronder voor de informatie en de kosten van de verschillende cursussen op het gebied van showtraining.
Hier kunt u ook meer persoonlijke informatie aanvragen of u opgeven voor een cursus.
 

Ringtraining

 

Special Class

 

Video training

 

Catwalk training

 

Koppelklas training