Show Clinic, 'Puntjes op de i'

Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties
Samen met je hond van 10:00 uur tot ca. 16:00 uur bezig zijn met het onderwerp 'puntjes op de i'.
We starten de dag met een lezing. Tijdens deze lezing wordt je bewust gemaakt dat showen echt heel leuk kan zijn! Tips en trucs over o.a. houding, focus, motivatie, kleding, stacken of free stacken maar ook etiquette worden besproken. Ideaal voor de beginnende handlers, maar ook zeker interessant voor de "oude rotten" in het vak!

Vervolgens wordt er video-opnames gemaakt van elke deelnemer. Na de lunch worden de video-opnames besproken, waarbij tips en trucs worden aangereikt om tot een betere presentatie te kunnen komen.

Daarna is er volop tijd om hetgeen we besproken hebben tot uitwerking te brengen in het praktijkgedeelte van de workshop en kunnen alle puntjes op de i gezet worden! Dit zal op basis zijn van priv√©les in groepsverband dus voor iedere deelnemer zal er voldoende tijd zijn en wordt er niets afgeraffeld!

Uiteraard ontbreekt het niet aan onze (inmiddels beroemde) uitgebreide lunch!

Deze ShowClininc wordt gegeven door Gabrielle Veenstra, zij is al sinds 1995 actief bezig binnen de showwereld en al ruim 20 jaar ervaring heeft met het lesgeven in showtraining. Mensen die al eerder les hebben gehad van haar, kennen haar als een enthousiaste vakidioot die er voor zorgt dat iedereen met een voldaan gevoel het pand verlaat!

Al met al een dag welke u niet zou willen missen!
Datum:
Tijd:

van 10:00 uur tot ca. 16:00 uur
Inclusief onze 'bekende' uitgebreide lunch!

Locatie: Provincialeweg 41
9862 PB  Sebaldeburen